divendres, de febrer 09, 2007

Prison Break


La sèrie: PRISON BREAK

Argument:

Prison break conte la història de l'enginyer Michael Scofield qui comet un crim per ingressar en la presó (que el mateix ajude a reconstruir) on el seu germà està apunt de morir en la cadira elèctica per un crim que segons ell no va cometre. Ara Scofield té el temps comptat per a escapar-se de la presó, gràcies als seus coneixements de la mateixa, i gràcies també als seus tatuatges, en els quals, en forma de dibuixos d'àngels i dimonis, té amagats els plans de la presó i dades importants per a la fugida o per a quan estiguen fora abans de que executen el seu germà en la cadira elèctrica. En la primera temporada es va creant tot la trama en què la que es va juntant gent al pla de fugida, sorgixen sentiments i ja en la segona temporada s'escapen, i cada un seguix la seua fuga pel seu costat sobrevivint com pot.

Repartiment de Prison Break :

Protagonistes:

-Wentworth Miller és Michael Scofield un enginyer d'estructures amb un futur prometedor per davant. Però, al tancar el seu germà, decidix abandonar-ho tot i elaborar un pla de fugida per a escapar junt ell. Escapar d'una presó que ell mateix va ajudar a reformar.


-Dominic Purcell és Lincoln Burrows el germà de Michael Scofield i víctima d'una conspiració des del més alt per l'assassinat del vicepresident de la Casa Blanca. Estava casat i va tindre un xiquet LJ, que al començament de la sèrie LJ li odia, però al llarg dels capítols veurem com el xic reflexiona davant del final que li espera a son pare.

Peronatges secundaris:

-Wade Williams és el capità Bellick fa tot el que pot per a imposar la seua autoritat. Té especial obsessió per Michael Scofield, li intenta fer la vida impossible.
-Amaury Nolasco és Sucre,és molt creient i respecta a Michael, comparteixen cel·la. És un verdader amic de Michael.
-Peter Stormare és John Abruzzi un mafiós que té tants contactes com a enemics.
-Sarah Wayne Callies és Sara Tancred la filla del governador i la metgessa de la presó, que a poc a poc es va enamorant de Michael.
-Robert Kneppe és T-Bag el personatge mes detestable ja que està empresonat per violació, pederàstia i segrest.
-Robin Tunney és Verónica Donovan, és l'advocada de Lincoln.
-Marshall Allman és LJ el fill de Lincoln.
-Stacy Keach és Warden Popa el director de la presó, accepta a Michael Scofield pràcticament com si fóra un fill. Això fa que Bellick li tinga encara mes mania al pres.

El Trailer:

Enllaços:

-Pàgina web oficial: http://prisonbreak.mundofox.com

Escapar només és el principi...

1 comentari:

Anònim ha dit...

woaaaaa!!! k tl laura segura! XD yo axi veient el k poses d prision break jeje ns k kontarte es una serie molt sobretot per la metge...xDD e broma.. aunk si u penses t tambe o faras pel prota xDD ami m agrada molt la seria sols m perdut un capitul i perque en magdalena k si no... ps res avore k pasa en el següent ... enga laura k m kaus de puta mare y no s ets la millor ya ens vorem borraxos per el carrer deu wpa!